Peseiro îl vrea la Rapid pe Adriano, de la FC Porto

Antrenorul lusitan al echipei Rapid Bucureşti, Jose Peseiro, îl doreşte la formaţia "alb-vişinie" pe jucătorul Adriano, de la campioana Portugaliei, FC Porto, şi a declarat, pentru publicaţia Record, că negocierile sunt în curs.

13 afișări
Imaginea articolului Peseiro îl vrea la Rapid pe Adriano, de la FC Porto

Peseiro îl vrea la Rapid pe Adriano, de la FC Porto ()

Jose Peseiro a recunoscut că Adriano se află în fruntea listei de jucători pe care îi doreşte la Rapid. "Confirm interesul, dar nu este adevărat că acordul ar fi aproape finalizat. Nu spun că dorinţa jucătorului de a rămâne la FC Porto întârzie negocierile. Nu spun nici că ele trenează. Spun doar că este posibil ca el să vină să joace la Rapid, dar dorim ca totul să fie făcut metodic şi cu rigoare", a punctat Peseiro.

O altă publicaţie lusitană, Jornal da Madeira, susţine că Juliano Spadacio, de la Nacional Madeira, a semnat deja un contract pe trei sezoane cu Rapid Bucureşti şi că transferul lui Ricardo Fernandes la gruparea română ar urma să fie finalizat în scurt timp. La sfârşitul săptămânii trecute, presa portugheză anunţa că Spadacio şi Fernandes urmau să ajungă la Rapid pentru suma de 2,2 milioane de euro. Marţi, acţionarul rapidist George Copos nu a confirmat tranzacţia, precizând doar că era posibil ca transferurile să se realizeze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici