Peseiro: Joao Paulo se încadrează în proiectul nostru

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, pentru cotidianul Record, că fundaşul Joao Paulo, de la FC Porto, se încadrează în proiectul pe care îl are la gruparea bucureşteană şi a lăsat să se înţeleagă că acest jucător ar putea ajunge în Liga I.

16 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Joao Paulo se încadrează în proiectul nostru

Peseiro: Joao Paulo se încadrează în proiectul nostru (Imagine: Mediafax Foto)

Un alt fotbalist de la FC Porto dorit de Peseiro la Rapid este atacantul Adriano Vieira Louzada.

"Cei doi sunt jucători buni şi Joao Paulo se încadrează bine în proiectul nostru. Vrem să fim campioni şi să avem un parcurs bun în Cupa UEFA, iar el ne poate fi foarte util. Şi Adriano, dar ştiu că el nu vrea să plece din Portugalia şi noi nu dorim în echipa noastră jucători care nu vor să fie aici", a explicat Peseiro, care nu a exclus însă posibilitatea ca totuşi brazilianul să ajungă la Rapid.

Pe de altă parte, potrivit cotidianului O Jogo, Rapid l-ar putea achiziţiona pe mijlocaşul echipei Benfica Lisabona, Nuno Assis. Acesta este dorit sub formă de împrumut de Vitoria Guimaraes, dar cele două cluburi portugheze nu au ajuns la un acord din cauza salariului mare cerut de fotbalist. Nuno Assis vrea un salariu lunar de 77.000 de euro, iar clubul Vitoria Guimaraes este dispus să semneze un acord doar dacă Benfica va plăti cel puţin 70 la sută din acest salariu. "Primul răspuns de la Benfica a fost negativ, deoarece mijlocaşul ar putea fi vândut la Rapid Bucureşti. Dacă acest lucru nu se va întâmpla în timp util, probabil Benfica se va mai gândi şi în cele din urmă îl va ceda pe fotbalist", scrie O Jogo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici