Peseiro: Jucătorii rapidişti nu şi-au arătat încă valoarea

Antrenorul portughez al formaţiei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, miercuri, că este încrezător în viitorul echipei "alb-vişinii" şi consideră că jucătorii săi pot câştiga returul cu gruparea germană VfL Wolfsburg şi astfel să reuşească calificarea în grupele Cupei UEFA.

11 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Jucătorii rapidişti nu şi-au arătat încă valoarea

Peseiro: Jucătorii rapidişti nu şi-au arătat încă valoarea (Imagine: Mediafax Foto)

"Toată lumea cunoaşte importanţa acestui meci. Este un obiectiv important pentru noi calificarea în grupe iar pentru asta trebuie să câştigăm cu 2-0, 3-1, sau în urma loviturilor de departajare. În ultimele partide nu am reuşit să punem în aplicare tot ceea ce am exersat dar avem capacitatea să punem în aplicare ce am făcut la antrenamente şi să câştigăm partida cu Wolfsburg. Sigur, acum trecem printr-un moment dificil, dar cred în viitorul acestei echipe pentru că sunt jucători foarte buni. Până acum nu şi-au arătat adevărata valoare. Vom demonstra că banii investiţi în jucători se vor întoarce înapoi prin rezultate. Dar pentru asta avem nevoie de timp", a spus Jose Peseiro.

Tehnicianul a precizat că îşi asumă responsabilitatea pentru rezultatele echipei şi a făcut un apel către suporterii rapidişti să îi încurajeze pe jucătorii "alb-vişinii" în meciul cu Wolfsburg. "Nu vreau să îmi caut scuze, îmi asum responsabilitatea pentru fiecare rezultat, dar această echipă are 11 jucători din ţări diferite, care trebuie să se acomodeze şi să fie uniţi. Îi rog pe suporteri să ne susţină în acest meci, avem nevoie de ei. Îi înţeleg, toată lumea e supărată, şi eu, şi domnul Sichitiu, şi domnul Zotta, dar vrem ca suporterii să fie alături de noi, să nu mai asculte zvonurile care vor să ne dezorganizeze", a mai spus Peseiro.

Formaţia Rapid întâlneşte, joi, de la ora 17.00, pe teren propriu, formaţiaVfL Wolfsburg, în manşa retur a a primului tur din Cupa UEFA, după ce în tur germanii au câştigat cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici