Peste 90 de români participă la un turneu de poker din Bulgaria

Peste 90 de români vor participa la un turneul Eureka Poker Tour, care se va disputa între 8 şi 12 iunie, în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur, al cărui fond de premiere se estimează a fi de 500.000 de euro, informează organizatorii printr-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.

205 afișări
Imaginea articolului Peste 90 de români participă la un turneu de poker din Bulgaria

Peste 90 de români participă la un turneu de poker din Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre aceştia se numără şi unul dintre cei mai importanţi jucători de poker din România, Toni Judeţ, câştigător al unui eveniment secundar, la Monte Carlo, turneu care a făcut parte din European Poker Tour, şi finalist al altor concursuri internaţionale importante.

Este pentru al doilea an consecutiv când un turneu din seria Eureka Poker Tour se desfăşoară în staţiunea Nisipurile de Aur Grand Hotel & Casino International.

În 2011, fondul de premiere la evenimentul principal din Bulgaria a fost de 218.095 euro, iar primul loc şi premiul de 55.145 de euro a fost câştigat de israelianul Idan Greenberg. Cel mai bine clasat român în 2011 a fost Ştefan Ciucă, locul cinci, care a plecat cu un premiu de 12.000 de euro. La masa finală au mai ajuns doi români, Gabriel Popescu şi Radu Pitic.

Cum anul acesta intrarea la turneul principal va costa fiecare participant 1.100 de euro, faţă de 800 anul trecut, iar organizatorii se aşteaptă să depăşească numărul de concurenţi din 2011, de 308, fondul de premiere va fi unul şi mai mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici