Peter Harrison: Goian este disperat să joace la Sunderland

Agentul de jucători Peter Harrison, care îl reprezintă în Anglia pe internaţionalul echipei Steaua, Dorin Goian, a declarat, luni, pentru presa insulară, că fundaşul român este "disperat" să ajungă să evolueze pentru gruparea de primă ligă Sunderland.

21 afișări
Imaginea articolului Peter Harrison: Goian este disperat să joace la Sunderland

Peter Harrison: Goian este disperat să joace la Sunderland (Imagine: Mediafax Foto)

"Goian este disperat să se transfere pe Stadium of Light (n.r. - stadionul pe care evoluează Sunderland). Dorin ar fi încântat să evolueze pentru Sunderland. Este disperat ca afacerea să se încheie. El chiar speră ca Sunderland şi Steaua să ajungă la o înţelegere", a spus Harrison, citat de premiershiplatest.com.

Sunderland a făcut, săptămâna trecută, o ofertă de patru milioane de euro pentru jucătorul stelist, însă negocierile au intrat în impas din cauza TVA-ului în valoare de 800.000 de euro pe care gruparea engleză ar trebui să îl plătească. Banii din TVA ar urma să fie recuperaţi în termen de 30 de zile de la perfectarea transferului.

Gruparea engleză ar urma să dea un răspuns definitiv în privinţa achiziţionării lui Goian până luni seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici