Petre Grigoraş, aproape de a semna cu Pandurii. Narcis Răducan, preşedintele clubului: Avem un acord

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat pentru ProSport, că a ajuns la un acord verbal cu antrenorul Petre Grigoraş, care este foarte aproape să semneze un contract cu gruparea gorjeană în zilele următoare.

223 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş, aproape de a semna cu Pandurii. Narcis Răducan, preşedintele clubului: Avem un acord

Petre Grigoraş, aproape de a semna cu Pandurii. Narcis Răducan, preşedintele clubului: Avem un acord

Pandurii Târgu Jiu, echipă care a terminat pe ultima treaptă a podiumului în sezonul trecut, s-a despărţit de antrenorul Edward Iordănescu, căruia i-a expirat contractul la mijlocul lunii iunie şi nu a mai făcut deplasarea cu formaţia gorjeană în cantonamentul din Slovenia. Oficialii Pandurilor au purtat discuţii cu fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, care a declinat oferta gorjenilor. Pandurii s-au reorientat spre Petre Grigoraş, tehnician care a mai pregătit formaţia în două rânduri, din 2010 până în 2013 şi din aprilie 2014 până în iarna aceluiaşi an.

"Am un acord verbal cu Grig (n.red. Petre Grigoraş) şi probabil că în două zile ne vedem în Slovenia. În perioade dificile ne întoarcem la origini şi, în cazul nostru, la fotbalul spectacol. Sperăm să se concretizeze negocierea" a declarat preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu pentru ProSport.

După plecarea de la Pandurii Târgu Jiu, în 2014, Petre Grigoraş a mai antrenat pe ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara, formaţie care a retrogradat la finalul sezonului trecut. Totuşi, tehnicianul în vârstă de 51 de ani este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria recentă a Pandurilor, iar sub comanda lui, echipa gorjeană a jucat un fotbal spectaculos, când avea în lot fotbalişti ca Alexandru Maxim, Claudiu Voiculeţ sau Mihai Răduţ.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici