Petre Grigoraş: Avem probleme mari pe banda stângă

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este nemulţumit de modul în care evoluează fundaşii stânga şi se gândeşte să renunţe la achiziţionarea lui Florin Acsinte, venit în probe de la FC Botoşani.

18 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Avem probleme mari pe banda stângă

Petre Grigoraş: Avem probleme mari pe banda stângă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"În meciul cu Amkar Perm s-a confirmat faptul că avem probleme mari în banda stângă. Atât Acsinte, cât şi Costache, care a şi greşit la golul al treilea al ruşilor, au lăsat de dorit. Mă gândesc foarte serios să renunţ la achiziţionarea lui Acsinte, deoarece nu se ridică la nivelul dorit de mine. Şi aşa mi-a scos mulţi peri albi Costache în tur, acum să mai aduc unul de acelaşi calibru? Cred că mai degrabă încerc unele improvizaţii pe acel post, unde mă gândesc să îl folosesc pe Cristi Munteanu sau pe Cristi Constantin, după ce aceştia îşi vor reveni, fiind accidentaţi", a spus Grigoraş.

Formaţia Poli Iaşi va reveni joi din Antalya, cu o cursă charter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici