Petre Grigoraş: Cu Dinamo, am făcut cel mai slab joc al nostru. Nu am fost inspirat în alcătuirea echipei

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, joi seară, după eliminarea din optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, că a fost neinspirat în alcătuirea echipei şi crede că a fost cel mai slab joc de pe teren propriu al gorjenilor.

221 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Cu Dinamo, am făcut cel mai slab joc al nostru.  Nu am fost inspirat în alcătuirea echipei

Petre Grigoraş: Am făcut cel mai slab joccu Dinamo. Nu am fost inspirat în alcătuirea echipei (Imagine: Liviu Chirica - MediafaxFoto)

"Dinamo a fost mai bună şi norocoasă la autogolul lui Mamele. Au fost mai determinaţi decât noi, şi-au creat mai multe ocazii şi au meritat calificarea. Noi n-am avut decât 2-3 ocazii de gol şi asta mă îngrijorează. Nu cred că am fost inspirat în alcătuirea echipei. Trecem printr-un moment dificil, toţi suntem vinovaţi în frunte cu mine. Dinamo s-a apărat foarte bine în repriza a doua şi trebuie să recunoaştem că astăzi adversarul a fost cu o clasă mai bun ca noi. M-a surprins apariţia lui Dragoş Grigore la închidere. Îmi pare rău că nu am ştiut să contracarăm jocul adversarului. E foarte greu să prindem un loc de cupă europeană. Astăzi am făcut cel mai slab joc al nostru pe teren propriu", a spus Grigoraş la DigiSport.

Echipa Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în optimile competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexe '37 şi Mamele '90+1 autogol, în timp ce pentru gazde a înscris Lemnaru, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici