Petre Grigoraş: Dacă batem pe Astra, ieşim din zona retrogradării

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat miercuri, că o victorie în partida cu Astra Ploieşti i-ar îndepărta pe jucătorii săi de zona retrogradării.

14 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Dacă batem pe Astra, ieşim din zona retrogradării

Petre Grigoraş: Dacă batem pe Astra, ieşim din zona retrogradării (Imagine: Cosmin Dan/Mediaax Foto)

"În partida cu Astra, trebuie să păstrăm linia ascendantă din ultima perioadă, să dăm dovadă de acelaşi profesionalism ca în meciurile anterioare şi de o determinare totală. Doar aşa putem obţine un rezultat pozitiv la Ploieşti. Acum putem strânge cât mai multe puncte, pentru că, pe parcursul returului, pot apărea şi momente mai dificile. Trebuie să speculăm la maximum forma bună prin care trece echipa. Dacă batem pe Astra, ieşim din zona retrogradării, cel puţin pentru moment. Totuşi, să nu uităm că întâlnim un adversar care joacă destul de bine şi ale cărui rezultate nu au fost întâmplătoare", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că pentru partida cu Astra Ploieşti nu va putea conta pe trei jucători.

"Pentru meciul de la Ploieşti, nu voi putea conta pe Ciprian Milea, Valentin Badea şi Cristian Constantin. Dacă primul este în refacere după o perioadă mai lungă de absen]ă, Badea şi Constantin au devenit indisponibili după accidentările suferite în ultimul meci de campionat, cu Alba Iulia. Vor reveni în schimb Georgian Păun, refăcut după accidentarea suferită în partida de la Timişoara, şi Adrian Ilie, care stă la fiecare cartonaş galben luat".

Meciul Astra Ploieşti - Poli Iaşi are loc, vineri, de la ora 19.00, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici