Petre Grigoraş: Dacă nu vin întăririle promise ne va fi greu să ne atingem obiectivul

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat luni, agenţiei MEDIAFAX, că este nemulţumit de faptul că jucătorii promişi de conducerea clubului nu au ajuns încă sub comanda sa în cantonamentul de la Poiana Braşov, apreciind că obiectivele vor fi greu de atins.

19 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Dacă nu vin întăririle promise ne va fi greu să ne atingem obiectivul

Petre Grigoraş: Dacă nu vin întăririle promise ne va fi greu să ne atingem obiectivul (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Dacă nu vin întăririle promise, ne va fi greu să ne atingem obiectivul. Dacă aceştia ar ajunge în două-trei zile, nu cred că vor fi probleme, deoarece cred că orice jucător care se respectă nu a stat degeaba de la începutul anului şi s-a pregătit. Altfel, va fi greu să ne putem atinge obiectivul în acest retur de campionat. Încep să devin din ce în ce mai pesimist", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că nici nu se gândeşte să negocieze singur aducerea de jucători.

"Eu nu sunt nici preşedinte de club, nici vicepreşedinte şi nici impresar ca să aduc eu jucători la echipă. Eu am anunţat conducerea care sunt posturile care trebuie întărite în această iarnă pentru a putea spera să rămânem în continuare în Liga I. De aducerea de jucători trebuie să se ocupe conducerea clubului, nu eu. Dacă nu vor fi acoperite aceste posturi, atunci eu îi antrenez pe cei de care dispun şi cu asta-basta".

Petre Grigoraş a mai precizat că jucătorii Vlad Bujor şi Daniel Bârladeanu, care au acuzat probleme musculare, au fost trimişi la un control la Bucureşti.

"După o săptămână cu antrenamente destul de tari, Vlad Bujor şi George Bârlădeanu au acuzat dureri musculare, primul la coapsă, iar al doilea la gambă. După o discuţie purtată cu medicul echipei, am decis să nu riscăm nimic şi să-i trimitem pe cei doi la un control la Bucureşti", a spus Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici