Petre Grigoraş: Nu meritam să pierdem. Am luat gol dintr-un şut de la kilometrul 50

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Tîrgu Jiu, a declarat, vineri, după înfrângerea formaţiei sale pe teren propriu cu FC Viitorul, scor 0-1, în etapa a zecea a Ligii 1, faptul că rezultatul partidei este nemeritat, întrucât singurul gol a fost rezultatul unei gafe de proporţii.

4 afișări

Dragoş Nedelcu a deschis scorul în minutul 73 pentru Viitorul, după o gafă monumentală a lui David Lazar. Şutul de la peste 30 de metri al fotbalistului lui Gică Hagi a fost scăpat incredibil, printre picioare, de către goalkeeperul Pandurilor.

"Asta este. Ați văzut ce gol am luat. Așa am pierdut și etapa trecută la Iași, cu un gol de cascadorii râsului, acum nu mai vorbim. Știam că Viitorul pasează bine și am încercat să cedăm puțin din posesie. În prima repriză tot noi am avut ocaziile mai clare. A venit acel șut de la kilometru 50, care îți taie tot elanul. Nu meritam să pierdem. Avem trei eșecuri, cu Steaua, Iași și Viitorul și toate golurile au venit în urma unor gafe monumentale", a declarat Grigoraş la finalul partidei, pentru DolceSport.

George Ţucudean, atacantul formaţiei gorjene, a deplâns situaţia financiară precară a clubului: "Ce vrei, să-l omor pe portarul nostru? Asta este, a scăpat mingea, asta este, mergem înainte. Și Stanca își așteaptă șansa. Se întâmplă. Ne batem pentru play-off, mai sunt multe meciuri rămase. În afară de o lovitură liberă şi de acel şut de la 40 de metri, Viitorul n-a avut nicio ocazie. Am luat gol dintr-o prostie. Trebuia să facem trei egaluri, cu Steaua, cu Iaşi şi azi...luam trei puncte şi nu mai zicea nimeni nimic. Nu e normal ce se întâmplă la echipă, am acceptat plata la trei luni, mai aşteptăm o săptămână. Nu au nici acum bani şi sunt mulţi jucători neplătiţi de foarte multe luni. Problemele se ştiu, iar înfrângerile nu aduc o stare bună. În comparaţie cu problemele care sunt aici, avem o clasare destul de bună".

În urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupă locul trei în clasament, cu 17 puncte, în timp ce Pandurii Tîrgu Jiu se află pe poziţia a şasea, cu 15 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici