Petre Grigoraş: Poli Iaşi poate să învingă Steaua în etapa viitoare

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că jucătorii săi pot învinge Steaua Bucureşti, în etapa a X-a a Ligii I.

82 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Poli Iaşi poate să învingă Steaua în etapa viitoare

Petre Grigoraş: Poli Iaşi poate să învingă Steaua în etapa viitoare (Imagine din arhivă; Cosmin Dan /Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă pe jucătorii Stelei, atunci când intră pe teren şi mai ales când nu joacă în Ghencea, unde într‑adevăr există o anume presiune, îi interesează neînţelegerile dintre spectatori şi patron. Steaua a demonstrat până acum că se simte mai bine în deplasare", a declarat Grigoraş.

Pe de altă parte, ţinând cont de faptul că, până la urmă, Steaua este Steaua, cea mai iubită echipă din ţară, te aştepţi de la ea oricând să aibă o evoluţie foarte bună. Însă, eu sunt încrezător că jucătorii mei au ambiţia de a merge pe acelaşi drum pe care l‑au început: evoluţii bune, cu rezultate favorabile. Ar fi fantastic pentru noi dacă am obţine o victorie cu Steaua. Eu cred că ne este la îndemână să batem Steaua, pentru că niciun adversar din Liga I nu este de neînvins", a adăugat antrenorul.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că se teme doar de accidentări şi de o eventuală criză financiară: "Sub aspect sportiv, nu mă tem de nimic. Întotdeauna te temi însă că poate să se accidenteze vreun jucător important din cadrul lotului, mai ales dacă nu ai suficiente soluţii să‑l înlocuieşti. Apoi, te poţi aştepta să apară probleme financiare - ceea ce se întâmplă acum şi sperăm să nu fie de lungă durată, lucrul care afectează bunul mers al lucrurilor. Doar de asemenea aspecte mă tem".

Petre Grigoraş a precizat, vineri, că mijlocaşul Ciprian Milea este accidentat şi va rata partida cu Steaua.

"Pe lista jucătorilor care vor lipsi cu Steaua se află şi Adrian Ilie, care a luat etapa trecută al patrulea cartonaş galben şi este suspendat. În plus, atacantul Ibraima Balde, care are în continuare probleme la genunchi, este incert pentru jocul de la sfârşitul săptămânii viitoare", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că a trimis la echipa a doua mai mulţi jucători, pentru partida de vineri, de pe teren propriu, cu Politehnica Galaţi, din Liga a III-a.

Partida Poli Iaşi - Steaua va avea loc duminică, 18 octombrie, în cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici