Petre Grigoraş: Raţă şi Bălan nici la Poli II nu ar fi avut loc

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că a renunţat la jucătorii Cătălin Raţă şi Adrian Bălan, veniţi în probe la sfârşitul săptămânii trecute, deoarece nu aveau valoare nici de formaţia a doua a clubului ieşean.

24 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Raţă şi Bălan nici la Poli II nu ar fi avut loc

Petre Grigoraş: Raţă şi Bălan nici la Poli II nu ar fi avut loc (Imagine: Mediafax Foto)

"În meciul amical cu Viitorul Constanţa i-am folosit şi pe cei doi jucători veniţi în probe, Cătălin Raţă şi Adrian Bălan. Sincer, nici la Poli II nu ar fi avut loc aceşti jucători! Faptul că ni se trimit aceşti jucători, într-un asemenea hal, este o ofensă adusă clubului! Cred că unii impresari uită că Politehnica Iaşi este o echipă de Liga I", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor săi în meciul amical cu Viitorul Constanţa.

"Sunt foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei. Am fost catastrofe! Au luat meciul uşor, au tratat totul cu superficialitate, deşi i-am avertizat înaintea partidei că vom întâlni o echipă ambiţioasă. Nu m-au ascultat şi ne-am făcut de râs cu o echipă din liga a treia. Băieţii nu înţeleg nici acum că nu se poate face performanţă doar cu jumătăţi de măsură. Dacă nu respecţi fotbalul, acesta te pedepseşte dacă iei adversarii la preţ de matineu. Am abordat meciul cu constănţenii de parcă am fi câştigat deja campionatul. Cred că unii ştiu să joace şi să dea totul pe teren, numai când au cuţitul la os. Până se reia campionatul sper sa mai reparăm ce se mai poate repara".

Echipa Poli Iaşi a terminat la egalitate, marţi, scor 1-1 (0-1), cu formaţia din Liga a III-a Viitorul Constanţa, patronată de fostul internaţional Gheorghe Hagi, într-un meci de pregătire disputat în cantonamentul din Antalya.

În ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya, Poli Iaşi va întâlni, astăzi, formaţia rusă Amkar Perm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici