Petre Grigoraş testează trei jucători de la Liberty Salonta

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii echipei Liberty Salonta, Bogdan Străuţ, Cristian Cigan şi Viktor Bocsfoldi, vor fi testaţi de antrenorul Petre Grigoraş în cantonamentul din Austria.

119 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş testează trei jucători de la Liberty Salonta

Petre Grigoraş testează trei jucători de la Liberty Salonta (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"În urma discuţiilor cu oficialii clubului Liberty Salonta, aceştia au fost de acord să-i lase în probe la noi pe jucătorii Bogdan Străuţ, Cristian Cigan şi Viktor Bocsfoldi. Aceştia au ajuns în cantonamentul echipei de la Siegendorf, din Austria, şi urmează să fie testaţi de antrenorul Petre Grigoraş. Cei trei jucători vor fi văzuţi în meciurile amicale pe care echipa urmează să le dispute în Austria şi, în funcţie de decizia pe care o va lua Petre Grigoraş, vom demara negocierile pentru achiziţionarea lor", a afirmat Boca.

Bogdan Străuţ are 23 de ani, evoluează pe postul de fundaş sau mijlocaş dreapta şi a mai jucat la FC Jimbolia, Politehnica Timişoara, CSM Reşiţa şi Liberty Salonta.

În vârstă de 22 de ani, Cristian Lucian Cigan este atacant şi a mai jucat la echipele FC Bihor, Dinamo Bucureşti, FC Sopron (Liga I, Ungaria), AC Gallipoli (Liga a III-a, Italia) şi Liberty Salonta. Cigan are şi o prezenţă în echipa naţională de tineret a României.

Viktor Bolcsfoldi are 21 de ani şi poate evolua atât ca atacant cât şi ca mijlocaş ofensiv. Bolcsfoldi a venit la Liberty Salonta de la formaţia FC Fehervar Videoton şi a mai jucat la formaţiile Felcsut FC şi Ferencvaros Budapesta.

Poli Iaşi va disputa, miercuri, primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Siegendorf, în compania echipei de Liga a II-a din Austria, DSV Leoben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici