Petre Grigoraş testează un atacant brazilian

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că atacantul brazilian Thyago Coreea a venit în probe la gruparea din dealul Copoului, el urmând să intre în programul echipei pentru a fi observat de antrenorul Petre Grigoraş.

11 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş testează un atacant brazilian

Tenicianul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Azi-noapte (n.r. - joi noapte) a ajuns la Iaşi fotbalistul brazilian Thyago Coreea. Acesta va intra de astăzi (n.r. - vineri) în programul de pregătire al echipei şi va fi testat de antrenorul Petre Grigoraş. Coreea este un jucător tănăr, care a câştigat de mai multe ori campionatul naţional de juniori, din Brazilia, cu Corinthians, şi a făcut parte din echipa naţională a Braziliei Under 17, care a fost campioană mondială. Rămăne acum ca Petre Grigoraş să vadă dacă atacantul brazilian merită sau nu să fie păstrat în lot", a spus Pavel Hodea.

Thyago Correa are 24 de ani, 1.76 metri înălţime şi 79 de kilograme. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la formaţiile din Brazilia, Corinthians, Sao Paolo şi FC Juventude, în China, la Shandong Luneng, şi la gruparea Ajman Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici