Petre Grigoraş: Vin să discut cu cei de la Poli Iaşi

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că va sosi la Iaşi în cursul serii de luni, pentru a discuta cu oficialii formaţiei Poli Iaşi şi cu primarul Gheorghe Nichita despre preluarea grupării din dealul Copoului.

16 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Vin să discut cu cei de la Poli Iaşi

Petre Grigoraş: Vin să discut cu cei de la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Diseară (n.r. - luni seară) voi veni la Iaşi să discut cu cei de la Poli Iaşi şi cu domnul primar Nichita. Am promis că vom purta această discuţie dacă plec de la Galaţi şi mi se pare normal să mă ţin de cuvânt. Cred că maţi voi merge la Galaţi pentru a-mi rezilia contractul. După aceea, dacă mă înţeleg cu cei de la Iaşi, voi putea vorbi concret despre ce voi face în continuare. Nu voi fi prezent la reunirea echipei Poli Iaşi, pentru că nu sunt încă antrenorul acestei formaţii", a declarat Petre Grigoraş.

Grigoraş a spus sâmbătă că va părăsi formaţia Oţelul Galaţi pentru că i s-a fixat un obiectiv pe care îl consideră imposibil de îndeplinit cu actualul lot şi pentru că nu a fost consultat în privinţa
transferurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici