Petrescu l-a învins pe Hagi, iar CFR ţine distanţa de FCSB şi de Craiova

CFR Cluj a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

788 afișări
Imaginea articolului Petrescu l-a învins pe Hagi, iar CFR ţine distanţa de FCSB şi de Craiova

Dan Petrescu

Campioana a obţinut victoria graţie golului înscris de internaţionalul de tineret Daniel Birligea (66), cu capul, din centrarea lui Billel Omrani. Acesta a fost primul gol în Liga I pentru Birligea, care fusese introdus pe teren în min. 61.

Cele două echipe şi-au creat ocazii mari de gol în prima repriză, Farul ratând prin Robert Moldoveanu (23), care nu a reuşit să-l învingă pe portarul croat Karlo Letica din poziţie centrală, şi prin Constantin Grameni (28), a cărui reluare a fost respinsă incredibil de pe linia porţii de Letica.

CFR Cluj a avut şanse mari de gol prin Daniel Graovac, care a trimis un şut-centrare respins de portarul Marian Aioani (33), şi prin Ciprian Deac, al cărui şut a fost parat de Aioani (37).

Farul a suferit a treia înfrângere consecutivă fără gol marcat.

În sezonul regulat, CFR s-a impus în meciurile directe cu 1-0 acasă şi 2-0 în deplasare, iar în play-off a remizat la Ovidiu, 0-0.

În clasamsent, CFR conduce cu 51 de puncte, urmată de FCSB, 46 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, 45 de puncte. Bucureştenii au un meci în minus, urmând să joace luni cu FC Argeş.

Mai sunt de jucat 3 etape din play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici