Petrescu: Nu cred că va mai reuşi cineva să învingă Poli Iaşi, aşa cum a făcut-o Urziceni

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, după succesul Unirii Urziceni, scor 2-0, în deplasare, cu Poli Iaşi, că nu crede că o altă formaţie din Liga I va reuşi să mai învingă gruparea antrenată de Cristiano Bergodi, în manieră în care a făcut-o echipa prahoveană.

14 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Nu cred că va mai reuşi cineva să învingă Poli Iaşi, aşa cum a făcut-o Urziceni

Petrescu: Nu cred că va mai reuşi cineva să învingă Poli Iaşi, aşa cum a făcut-o Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit deşi nu se vede asta, mă temeam de acest joc pentru că de când a venit Bergodi la Poli Iaşi, această echipă a avut rezultate foarte bune. Au fost acele trei victorii cu scorul de 1-0, pe teren propriu, şi acea înfrângere nemeritată cu CFR Cluj. Le-am cerut jucătorilor să înceapă tare meciul şi am reuşit să dăm două goluri repede", a spus Petrescu.

"Sincer nu cred că va mai reuşit cineva să bată la Iaşi, aşa cum a făcut-o Urziceni. Este o victorie foarte mare pentru noi în condiţiile în care am avut nouă absenţi. Mai avem de jucat şapte finale, iar greul abia acum începe pentru noi. Trebuie să rămânem în continuare concentraţi", a punctat tehnicianul formaţiei din Urziceni.

Întrebat dacă ar accepta postul de selecţioner al echipei naţionale a României, Petrescu a menţionat că, în opinia sa, nu el este printre primele opţiuni pentru această postură şi se va concentra pe funcţia de antrenor al formaţiei din Urziceni.

"Dacă meritam să fiu antrenor la echipa naţională aş fi fost chemat până acum. Nu mi-ar plăcea să refuze alţii şi apoi să fiu chemat eu. Nu cred că merit să fiu ultimul pe listă. De aceea eu mă gândesc doar la Unirea Urziceni şi la meciurile foarte grele pe care urmează să le avem", a completat Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici