Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Mirel Rădoi ar trebui să semneze cu formaţia din Arabia Saudită, Al Hilal, pentru că oferta este foarte bună, atât pentru jucător, cât şi pentru clubul Steaua.

23 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu zic că e bine pentru Mirel Rădoi acest transfer. Din toate punctele de vedere, şi financiar, şi fotbalistic. E foarte bine pentru el că-şi ia banii. Are vârsta care trebuie, 28 de ani, pe urmă la 34 de ani mai îi dă cineva? Nu-l mai bagă nimeni în seamă atunci. Lui Hagi îi dă cineva bani acum sau lui Popescu sau Petrescu? Rădoi să se gândească la viitorul lui, să nu mai aştepte ce zice presa sau unul şi altul. Să plece şi să ia toţi banii ăia repede, pentru că atunci când termină cu fotbalul nu-l mai bagă nimeni în seamă, vă spun eu. Steaua să ia banii pentru că e foarte bună ofertă", a spus Dan Petrescu

Fost jucător stelist, Petrescu consideră că Mirel Rădoi trebuie să fie convocat în continuare la echipa naţională a României, chiar dacă se transferă în Arabia Saudită."Normal că mai poate să ajungă şi la naţională. Echipa la care merge este foarte bună, are jucători foarte scumpi, antrenor foarte bun", a mai spus Petrescu.

Tehnicianul formaţiei Unirea crede că Steaua face o afacere bună cu transferul lui Mirel Rădoi la Al Hilal. Steaua pierde un jucător bun însă până la urmă toată lumea câştigă din acest transfer din toate punctele de vedere. E un jucător pe care iei şase milioane, nou record în Romania", a explicat Petrescu.

FC Steaua este aproape de a-l transfera pe Mirel Rădoi la Al Hilal din Arabia Saudită, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Citeşte şi:

Rădoi, aproape de a fi transferat la Al Hilal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici