Petrescu: Scorul nu este cel real având la ceea ce s-a întâmplat pe teren

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că rezultatul înregistrat la sfârşitul partidei Unirea Urziceni - SV Hamburg, scor 0-2, nu este real la modul având în vederea jocul din teren, transmite trimisul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Scorul nu este cel real având la ceea ce s-a întâmplat pe teren

Petrescu: Scorul nu este cel real având la ceea ce s-a întâmplat pe teren (Imagine: Mediafax Foto)

"Scorul nu este cel real la ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Au condus cu 1-0, după ce ne-am dat noi cap în cap, a fost ca la biliard. Înainte de această fază am avut noi două ocazii mari, când Bălan şi Mara s-au precipitat în faţa porţii. Am avut apoi un penalti pe care altă echipă îl primea. Am intrat la pauză cu 0-1 şi era clar că meciul va fi foarte greu. La pauză le-am spus că eu cred încă în calificare, dar trebuie neapărat să nu primim gol în primele cinci minute. Aţi văzut şi voi ce s-a întâmplat pe urmă. După al doilea gol am am mai avut ocazii şi încă un gol care a fost anulat. Al doilea gol al germanilor l-am primit ca în curtea şcolii. De când sunt la Unirea nu am primit un asemenea gol. Am făcut o figură bună, dar rămâne un gust amar totuşi pentru că nu am reuşit măcar să înscriem", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a menţionat că formaţia germană ar fi avut viaţă grea în cazul în care, la pauză, rezultatul era egal, 0-0. "Felicit toţi jucătorii mei, dar diferenţa de valoare e mult prea mare. Regret că le-am făcut cadou primul gol. Dacă era 0-0 la pauză aveau o viaţă grea cu noi. Sper din tot sufletul ca măcar o echipă românească să se ducă în grupe. Felicit echipele din Liga Campionilor care fac puncte. Cred că Hamburg va câştiga Cupa UEFA. Noi am avut un mare ghinion la tragerea la sorţi. La 0-2, experienţa lor şi-a spus cuvântul, dar până atunci a fost altceva. Echipa a fost vie în prima repriză, dar obosit după al doilea gol, când s-a teminat jocul. Şi experienţa este una dintre cauzele necalificării. Fotbaliştii mei nu au jucat niciodată asemenea jocuri. La anul, dacă ajungem din nou în Cupa UEFA, sută la sută vom fi mai buni", a precizat tehnicianul.

Antrenorul grupării din Urziceni a afirmat că se teme ca nu cumva echipa să cadă în meciul cu Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a X-a a Ligii I. "Acum îmi e frică să nu cadă echipa la meciul de luni. I-am văzut în vestiar, sunt foarte supăraţi, foarte trişti. Asta dovedeşte că ei au crezut în calificare, iar acum suferă. La noi în campionat, Hamburg ar defila", a adăugat Petrescu.

Echipa Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia germană SV Hamburg, în manşa secundă a primului tur al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici