Petrolul a retras memoriul depus împotriva lui Iuliu Mureşan la Comisia de Disciplină a FRF

Petrolul Ploieşti şi-a retras memoriul pe care îl depusese la Comisia de Disciplină a FRF împotriva preşedintelui clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care declarase că formaţiei prahovene i s-a creat un culoar favorabil pentru finala Cupei României, după ce oficialul campioanei şi-a cerut scuze.

124 afișări
Imaginea articolului Petrolul a retras memoriul depus împotriva lui Iuliu Mureşan la Comisia de Disciplină a FRF

Petrolul a retras memoriul depus împotriva lui Iuliu Mureşan la Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului oficial al formaţiei prahovene, la termenul din 9 ianuarie, partea clujeană a anexat la dosar un material de presă, conform căruia Iuliu Mureşan îşi retractează afirmaţiile făcute iniţial.

"Prezent la şedinţa din data de 9 ianuarie, consilierul juridic al FC Petrolul Ploieşti, Bogdan Filcea, a informat conducerea clubului despre ultimele modificări apărute la dosar. Luând act de acestea, oficialii formaţiei ploieştene au decis ca, în perioada următoare, să înainteze o cerere privind renunţarea la plângerea făcută, cazul urmând, astfel, să fie închis", se arată în comunicatul clubului Petrolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici