Petrolul Ploieşti, sancţionat de Comisia de Disciplină cu 10.000 de lei

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei ca urmare a incidentelor de la partida cu FC Viitorul, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, când fanii prahoveni s-au bătut între ei şi au aprins mai multe torţe, informează lpf.ro.

82 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti, sancţionat de Comisia de Disciplină cu 10.000 de lei

Petrolul Ploieşti, sancţionat de Comisia de Disciplină cu 10.000 de lei (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Mijlocaşul Felipe Teixeira, eliminat în aceeaşi partidă a fost suspendat două jocuri şi sancţionat sportiv cu 3.000 de lei.

Comisia de Disciplină a mai decis ca antrenorul secund al Gaz Metan Mediaş, Dănuţ Matei, şi preparatorul fizic, Massimo Stalteri, trimişi în tribună la meciul cu Dinamo, să fie suspendaţi câte două jocuri şi cu o penalitate sportivă de câte 360 de lei.

Jucătorul echipei Universitatea Cluj, Andreas Calcan, eliminat în meciul contra formaţiei Corona Braşov a fost suspendat pentru două etape şi sancţionat cu 3.000 de lei. Rareş Takacs, eliminat şi el în aceeaşi partidă, a fost suspendat un joc şi sancţionat cu 740 de lei.

Claudiu Belu (ACS Poli Timişoara), eliminat în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei. Bojan Golubovici şi Andrei Ţepeş, eliminaţi în aceeaşi partidă, au fost suspendaţi câte un joc şi sancţionaţi cu câte 740 de lei.

Atacantul echipei Steaua, Federico Piovaccari, a fost suspendat un joc şi penalizat sportiv cu 740 de lei, pentru eliminarea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Ricardo Machado (FC Braşov) pentru eliminarea din meciul cu CFR Cluj.

Contestaţia echipei ACS Poli Timişoara în privinţa folosirii jucătorilor Cristian Sîrghi şi Victoraş Astafei de către Oţelul Galaţi la partida directă, va fi analizată la şedinţa din 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici