Petrolul Ploieşti - Vojvodina Novi Sad, scor 0-0, într-un meci amical

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, joi, scor 0-0, cu formaţia sârbă Vojvodina Novi Sad, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Serbia, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

2 afișări

Petrolul nu i-a putut folosi pe Beţa şi Bocognano, ambii acuzând unele probleme medicale, în vreme ce la Nour Hadrhia s-a renunţat, tunisianul părăsind în cursul zilei de joi cantonamentul de la Zlatibor.

Antrenorul Tibor Selymes a folosit următoarea formulă de echipă: Pecanha (Cobrea '70) - Alecsandru (Hassan '73), Benga, Faug-Porret, Peteleu - Altama, Marinescu (Andre '70) - Nepomuceno, Zoubir, Chiriţă - Rusu (Gnohere '78).

Următorul meci amical al ploieştenilor va avea loc duminică, de la ora 19.00, împotriva formaţiei sârbe Spartak Subotica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici