Pierre Boya: Aş prefera să semnez cu Monaco

Atacantul echipei Rapid, Pierre Boya, a declarat, duminică, la Aeroportul Henri Coandă, că transferul său la Grenoble nu este definitivat sută la sută şi că ar prefera să evolueze la formaţia AS Monaco.

20 afișări
Imaginea articolului Pierre Boya: Aş prefera să semnez cu Monaco

Pierre Boya: Aş prefera să semnez cu Monaco

"Nu este rezolvat 100 la sută transferul la Grenoble, nu încă. Eu am semnat un precontract cu Grenoble şi am căzut de acord să voi semna contractul după vizita medicală. M-am înţeles cu clubul şi până mâine am timp să mă răzgândesc. Dacă vor apărea şi alte oferte nu mă voi duce la Grenoble. Cea mai serioasă ofertă vine de la Monaco. Pentru mine ar fi mult mai bine să semnez cu Monaco decât cu Grenoble", a spus atacantul.

Boya susţine că nu mai putea rămâne la Rapid pentru că numele şi reputaţia sa au fost distruse în România de fostul director general Constantin Zotta şi tehnicianul Jose Peseiro. "Obiectivul meu era să plec de la Rapid. Le-am zis lui Sichitiu şi Manea că nu mai pot sta pentru că numele şi reputaţia mea au fost distruse din cauza domnilor Zotta şi Peseiro", a explicat Pierre Boya.

Jucătorul camerunez a adăugat că speră ca oficialii rapidişti să nu îi plătească salariile restante fostului antrenor Jose Peseiro din banii obţinuţi din transferul său. "Nu cred că din banii din transferul meu va fi plătit, ştiu că săptămâna asta acţionarii au strâns 500.000 de euro să plătească restanţele. Dar dacă salariul lui Peseiro va fi plătit din banii de pe mine sper să nu se atingă de ei. Eu în locul lui nu i-aş lua. Nu suntem prieteni şi nu i-aş lua", a precizat Boya.

Referitor la faptul că zidurile locuinţei acţionarului majoritar George Copos au fost inscripţionate cu mesaje de suporterii rapidişti, Boya a afirmat: "Cred că este un lucru rău să-i faci asta domnului Copos. Până acum el a fost cel care a investit la Rapid deoarece iubeşte acest club. Iar dacă acum lucrurile nu mai merg aşa cum ar trebui, dacă nu mai poate să aibă grijă de Rapid este pentru că se află într-o situaţie financiară proastă".

Citeşte şi

Bunea: Nu este corect ce spune domnul Copos

Copos: Fanii să facă reproşuri celor care au codus clubul din martie

Suporterii rapidişti au protestat la adresa lui George Copos

Copos a depus o sesizare la Poliţie, pentru distrugere şi ameninţare

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici