Pierre-Emerick Aubameyang va semna cu Olympique Marseille

Atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang va fi lăsat liber de Chelsea şi se pregăteşte să semneze cu francezii de la Olympique Marseille pentru trei ani, conform publicaţie L’Equipe. Jucătorul va sosi liber de la Chelsea după rezilierea contractului său cu "Blues".

58 afișări
Imaginea articolului Pierre-Emerick Aubameyang va semna cu Olympique Marseille

Pierre-Emerick Aubameyang (BVB) Author- Dirk Vorderstraße

Aubameyang va semna pentru trei sezoane cu marseillezii, până în 2026. Atacantul în vârstă de 34 de ani, trecut pe la Saint-Etienne şi Borussia Dortmund, se va alătura lotului marseillez la antrenamentul de miercuri seară, în Germania. El va efectua joi vizita medicală.

Chelsea a făcut progrese majore în ceea ce priveşte reducerea echipei sale în această vară. Englezii au lăsat, până acum, 12 jucători să plece definitiv, iar Aubameyang va deveni al 13-lea. Atacantul a avut 21 de apariţii în sezonul trecut, dar doar 11 dintre ele au fost din postura de titular.

Aubameyang a ajuns la Chelsea în 2022, dar a reuşit să înscrie doar trei goluri în total pentru club. El are experienţă anterioară în Ligue 1, jucând de 120 de ori în competiţie pentru Saint-Etienne, Dijon, Lille şi Monaco, marcând 41 de goluri în aceste partide.

Aubameyang va efectua joi vizita medicală şi, dacă totul este în regulă, este posibil să fie anunţat ca jucător al lui Marseille în cursul acestei săptămâni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici