Piloţii de aviaţie ţin cursuri de comunicare cu arbitrii din Premier League

Piloţii de la British Airways au fost solicitaţi să ajute la îmbunătăţirea comunicării oficialilor din Premier League în timpul analizelor VAR, a relatat The Times, după ce lui Liverpool i s-a anulat în mod greşit un gol la începutul acestui sezon din cauza unei greşeli de comunicare.

90 afișări
Imaginea articolului Piloţii de aviaţie ţin cursuri de comunicare cu arbitrii din Premier League

Piloţii de aviaţie ţin cursuri de comunicare cu arbitrii din Premier League

Într-o prezentare făcută oficialilor din prima ligă, piloţii Chris Heaven şi Pete Nataraj au subliniat nevoia de claritate şi acurateţe în comunicare, cu un minim de silabe şi fără limbaj informal, a precizat vineri The Times.

Luis Diaz, de la Liverpool, a avut un gol anulat în mod greşit pentru offside, în meciul pierdut cu 2-1 cu Tottenham, în septembrie, după o comunicare haotică între asistenţii VAR Darren England şi Dan Cook şi arbitrul de pe teren Simon Hooper.

Înregistrarea audio a incidentului a fost criticată sever, în ceea ce priveşte procesul de luare a deciziei şi limbajului folosit, oficialii folosind fraze precum "bravo băieţi" şi "noroc, amice".

O revizuire completă a procedurilor VAR a fost ordonată după incidentul Diaz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici