Pilotul de Formula 1 Alain Prost vine sâmbătă la "Pro Motor"

Emisiunea "Pro Motor", difuzată sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro TV, va prezenta imagini de la Trofeul Andros, o competiţie în care fostul pilot de Formula 1 Alain Prost a urcat la volanul unei maşini Dacia - Duster Concept, informează postul TV.

23 afișări
Imaginea articolului Pilotul de Formula 1 Alain Prost vine sâmbătă la "Pro Motor"

Pilotul de Formula 1 Alain Prost vine sâmbătă la "Pro Motor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alain Prost s-a urcat la volanul unui Duster Concept pentru a demonstra de ce este în stare noua maşină Dacia, chiar dacă tot ceea ce există dedesubtul caroseriei nu are nici o legătură cu viitorul SUV românesc 4x4.

Fostul pilot de Formula 1 s-a clasat al doilea în competiţia pentru Trofeului Andros, care a început în decembrie şi s-a încheiat sâmbătă, 31 ianuarie, pe pistele de la Super Besse.

La final, francezul s-a declarat mulţumit de Duster şi a declarat că, la prima participare cu o maşină nouă, a reuşit să-şi incomodeze adversarii rodaţi. Mai mult decât atât, prima participare Dacia la Trofeul Andros a însemnat trei victorii şi titlul de vicecampion pentru Alain Prost.

Sâmbătă la prânz, "Pro Motor" va prezenta imagini în exclusivitate de la Trofeul Andros, o competiţie în care echipele nu au timp pentru setări ulterioare.

Este aproape imposibil să faci teste între două curse, astfel că, până la ultima cursă, echipa a lucrat să obţină maximum de la Duster.

Alain Prost, care are de gând să profite de sfârşitul acestei ierni pentru a analiza datele adunate şi pentru a testa noile soluţii, a spus la finalul competiţiei că ar dori ca în sezonul următor să concureze tot cu Dacia.

Începând cu sfârşitul lui martie 2010, Dacia Duster va fi comercializat progresiv (în versiunile 4x2 şi 4x4) în Europa, Turcia, Africa şi în Orientul Mijlociu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici