Pilotul Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei

Britanicul Lewis Hamilton va pleca de pe prima poziţie a grilei de start, duminică, în Marele Premiu al Japoniei, desfăşurat la Suzuka. Este al 71-lea pole position din cariera lui Hamilton.

80 afișări
Imaginea articolului Pilotul Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei

Pilotul Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei

Valterri Bottas a terminat calificările în spatele lui Hamilton, dar a fost depunctat după ce i-a fost schimbată cutia de viteze înainte de termen. Astfel, al doilea pilot de la Mercedes va pleca de pe poziţia a şaptea. În locul lui Bottas, Vettel va pleca al doilea în cursa de duminică. Poziţiile trei şi patru sunt ocupate de piloţii Red Bull Racing, Daniel Ricciardo şi Max Verstappen.

Grila de start, în Marele Premiu al Japoniei:

1. Lewis Hamilton

2. Sebastian Vettel

3. Daniel Ricciardo

4. Max Verstappen

5. Kimi Raikkonen

6. Esteban Ocon

7. Valterri Botta

8. Sergio Perez

9. Felipe Massa

10. Fernando Alonso

11. Stoffel Vandoorne

12. Nico Hulkenberg

13. Kevin Magnussen

14. Jolyon Palmer

15. Carlos Sainz Jr.

16. Romain Grosjean

17. Pierre Gasly

18. Lance Stroll

19. Marcus Ericsson

20. Pascal Wehrlein

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici