Pilotul raliului Dakar, Pierre Cherpin, a murit din cauza accidentărilor suferite

  • Pilotul raliului Dakar, Pierre Cherpin, a murit din cauza accidentărilor suferite într-un accident din 10 ianuarie.
  • Cherpin, în vârstă de 52 de ani, concura în cea de-a şaptea etapă a raliului de la Ha'il la Sakaka, în Arabia Saudită, când s-a prăbuşit la marcajul de 178 de kilometri.
177 afișări
Imaginea articolului Pilotul raliului Dakar, Pierre Cherpin, a murit din cauza accidentărilor suferite
 
Pilotul raliului Dakar, Pierre Cherpin, a murit din cauza accidentărilor suferite într-un accident din 10 ianuarie, au anunţat vineri organizatorii cursei.
 
Cherpin, în vârstă de 52 de ani, concura în cea de-a şaptea etapă a raliului de la Ha'il la Sakaka, în Arabia Saudită, când s-a prăbuşit la marcajul de 178 de kilometri.
Potrivit unei declaraţii a organizatorilor cursei, francezul a fost găsit inconştient şi dus la spitalul Sakaka unde un raport medical a dezvăluit traume severe la nivelul capului.
Organizatorii spun că a avut un traumatism cranian sever şi a fost supus neurochirurgiei. Starea sa s-a stabilizat şi a fost plasat într-o comă indusă înainte de a fi transportat cu avionul la spitalul Jeddah. A murit în timpul unui transfer într-un avion medical de la Jeddah la Lille, Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici