Pinto: Cred că gazonul va fi în cele mai bune condiţii

Portarul echipei FC Barcelona, Jose Manuel Pinto a declarat, sâmbătă, înaintea amicalului cu Dinamo, că este sigur de faptul că gazonul de pe Arena Naţională va fi foarte bun, însă a apreciat că riscuri există întotdeauna.

97 afișări
Imaginea articolului Pinto: Cred că gazonul va fi în cele mai bune condiţii

Pinto: Cred că gazonul va fi în cele mai bune condiţii (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"Cred că gazonul va fi în cele mai bune condiţii. Riscuri există întotdeauana, chiar şi atunci când ne pregătim. Sunt convins că organizatorii vor face totul ca gazonul să fie în condiţii optime", a declarat Pinto.

Jose Manuel Pinto şi fundaşul Jordi Alba participă la conferinţa de presă organizată de FC Barcelona înaintea amicalului cu Dinamo, care are loc în această seară de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici