Pisarenko s-a întors la Steaua

Hocheistul ucrainean Evgheni Pisarenko, care a primit de curând şi cetăţenia română, a ales să evolueze în următoarele două sezoane la Steaua, el întrerupând contractul cu formaţia Arystan Temirtau din Kazahstan, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

13 afișări

Pisarenko este cel mai vechi stranier din hocheiul pe gheaţă românesc, pe de o parte şi cel mai nou component al naţionalei, pe de altă parte, cu care şi-a făcut debutul oficial la Campionat Mondial din Croaţia.

"Cred că am făcut alegerea corectă. Aş fi rămas în Kazahstan sau m-aş fi dus în Ucraina doar dacă era ultima soluţie, financiar vorbind. Sunt totuşi cap de familie şi am nişte responsabilităţi. Dar ar fi
fost foarte greu, soţia mea Alina are un job stabil în România şi n-ar fi putut să mă urmeze. Cât despre ofertele din România, e vorba şi de o latură morală: obţinerea cetăţeniei o datorez şi Stelei, echipa care m-a adoptat cu mulţi ani in urmă. Apoi, inţelegerea de care am beneficiat din partea conducerii în momentul transferului la Temirtau, a contat foarte mult pentru mine. Acum, ca jucător român, pot ajuta si mai mult. Sper ca echipa să găsească nişte sponsori serioşi, care să-i confere stabilitatea de care are nevoie, să nu ne mai confruntăm cu incertitudini sau situaţii precum cea din sezonul trecut. Avem potenţial mare şi putem realiza orice performanţă. Normal, îmi doresc un nou titlu cu Steaua, mai ales după atâţia ani. De aceea sunt aici", a declarat Pisarenko.

Dincolo de evoluţia in cadrul echipei de seniori, Evgheni Pisarenko va fi implicat şi într-un proiect de dezvoltare a tinerilor hocheişti ai Stelei, fiind nominalizat, alături de alţi jucători consacraţi, în corpul antrenorilor suplinitori pentru secţiile de copii şi juniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici