Pistorius nu va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing

Sud-africanul Oscar Pistorius, atlet cu ambele picioare amputate, nu va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing, deoarece nu a fost reţinut în echipa de ştafetă 4x400 metri, a anunţat, vineri, Federaţia de Atletism din Africa de Sud.

13 afișări
Imaginea articolului Pistorius nu va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing

Pistorius nu va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi nu l-am selecţionat. El nu va merge la JO, noi avem băieţi mult mai rapizi decât el în echipa noastră olimpică", a declarat Molatelo Malehopo, purtător de cuvânt al Athletics South Africa (ASA).

Pistorius, în vârstă de 21 de ani, nu a reuşit calificarea nici la individual, miercuri, la reuniunea de la Lucerna.

Oscar Pistorius s-a născut fără peronee, medicii fiind nevoiţi să îi amputeze ambele picioare când avea numai câteva luni. În prezent, sportivul poartă proteze din fibră de carbon.

Vezi aici galerie foto

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici