Piţurcă: Alex va veni la Steaua atunci când voi crede eu de cuviinţă

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că îl va lăsa pe fiul său, Alexandru, să meargă la Steaua doar în cazul în care va marca 8-10 goluri până în iarnă şi dacă va demonstra că poate face faţă la gruparea "roş-albastră".

17 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Alex va veni la Steaua atunci când voi crede eu de cuviinţă

Piţurcă: Alex va veni la Steaua atunci când voi crede eu de cuviinţă

"Alex va veni la Steaua atunci când voi crede eu de cuviinţă, când el va creşte ca valoare şi atunci când eu voi avea încredere că el poate să joace la Steaua. Deocamdată, indiferent cine va vrea, Gigi sau Dorinel, Alex nu va veni la Steaua. În acest moment, el nu este pregătit să meargă la Steaua. Dacă se va întâmpla ca până în iarnă sau până în vară să marcheze 8-10 goluri şi să joace formidabil şi din asta să denote că poate să joace la Steaua, atunci el va putea să meargă acolo. El este într-adevăr pe drumul cel bun, a crescut foarte mult în acest campionat, începe să joace aşa cum îmi place mie, însă mai are unele lucruri de pus la punct. Noi ştim care sunt cerinţele la Steaua şi, în acelaşi timp, mai ştim că steliştii au pretenţii mari de la copiii unor vedete care au jucat acolo şi care au obţinut performanţe", a declarat Piţurcă, la Telesport.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, cu ocazia prezentării oficiale a noului antrenor principal, Dorinel Munteanu, că îl va transfera din iarnă pe jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, după ce fiul selecţionerului Victor Piţurcă i-a spus că este mai bun decât toţi atacanţii pe care îi are îl lot echipa din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici