Piţurcă: Derbedeii care-l înjurau pe Rădoi trebuiau scoşi din stadion

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri, la sfârşitul victoriei din meciul amical cu Georgia, scor 2-1, că spectatorii care l-au înjurat pe Mirel Rădoi trebuiau evacuaţi din stadion.

18 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Derbedeii care-l înjurau pe Rădoi trebuiau scoşi din stadion

Piţurcă: Derbedeii care-l înjurau pe Rădoi trebuiau scoşi din stadion

"Nici noi nu ne aşteptam să fie plin Stadionul Dinamo. A fost puţină lume, dar e bine că ne-au susţinut. Păcat cu acei derbedei din peluză care trebuiau să fie scoşi din stadion, câţi erau acolo şi îl înjurau pe Rădoi. Nu e normal aşa ceva, organele de ordine trebuiau să-şi facă datoria. E urât să adresezi injurii unui jucător care evoluează pentru tine la echipa naţională", a spus Piţurcă.

Piţurcă a precizat că a dorit iniţial să dispute amicalul cu Georgia la Piteşti, dar până la urmă a fost ales Stadionul Dinamo. "Am fi dorit ca acest meci să-l jucăm la Piteşti. Dar şi oaspeţii noştri au strâmbat din nas şi pentru noi era greu, pentru că am avut la dispoziţie unii jucători abia luni după-amiază şi, în plus, la Piteşti e un pic mai frig decât la Bucureşti. Noi vrem să jucăm şi la Braşov şi la Galaţi, dar vom vedea în viitor ce va fi", a mai spus Piţurcă.

În timpul partidei, un mic grup de suporteri de la Peluza Cătălin Hâldan, aproximativ 15 fani, l-au înjurat pe căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Georgiei, într-un meci amical desfăşurat pe Stadionul Dinamo, ultimul pe teren propriu al "tricolorilor" în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici