Piţurcă: Dorinel Munteanu mi-a spus că se retrage de la naţională

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Mogoşoaia, că antrenorul-jucător al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, i-a spus că se retrage de la prima reprezentativă.

1 afișare
Imaginea articolului Piţurcă: Dorinel Munteanu mi-a spus că se retrage de la naţională

Piţurcă: Dorinel Munteanu mi-a spus că se retrage de la naţională

"Aţi văzut declaraţiile mele, nu se mai pune problema să se mai facă un meci de retragere acum. Am discutat şi duminică cu Dorinel şi mi-a spus că ar dori să-şi încheie cariera la echipa naţională. În primăvară, dacă vom avea un amical mai puternic, îşi va face retragerea. A zis că vrea o retragere civilizată, nu pompoasă. Dorinel s-a retras din echipa naţională. Din punct de vedere fizic era bine, putea chiar să facă parte din lotul pentru turneul final. A zis că nu mai poate face faţă pe două fronturi", a spus Piţurcă.

Dorinel Munteanu nu a fost convocat pentru ultimele două partide din preliminariile pentru Campionatul European din 2008, în care România va întâlni Bulgaria (sâmbătă, la Sofia) şi Albania (21 noiembrie, la Bucureşti).

Antrenorul-jucător al FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională pentru că nu mai face faţă pe "trei fronturi", ca fotbalist la formaţia moldoveană, la prima reprezentativă şi ca tehnician.

"Am discutat cu domnul Piţurcă şi l-am anunţat că am hotărât să mă retrag. M-am gândit bine, este prea mult. Nu mai fac faţă pe trei fronturi, şi la club, şi antrenor şi la naţională. Nu mai am timp liber deloc, sunt ocupat mereu. Şi în plus mai este şi vârsta de care până la urmă trebuie să ţin cont. Probabil că pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania eram convocat, dar nu avea niciun rost. Sper ca lumea să mă înţeleagă, simt că nu mai pot", a spus Munteanu.

Mijlocaşul a adăugat că există posibilitatea organizării şi un meci de retragere. "Nu m-am gândit foarte mult la un meci de retragere de la naţională. Dar sigur va fi şi aşa ceva, rămâne să mai discutăm. Zilele următoare osă organizez o conferinţă de presă pe acest subiect şi atunci o să ştiu mai multe", a precizat Dorinel Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici