Piţurcă: Eu nu vreau să plec

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, că nu doreşte să-şi încheie contractul cu Federaţia Română de Fotbal, oficialii acestui for având varianta de a rezilia acordul doar unilateral.

14 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Eu nu vreau să plec

Piţurcă: Eu nu vreau să plec (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi discuta cu cei din conducerea federaţiei şi vom vedea ce vom face în continuare. Există două variante, una să rămân în continuare şi alta să fiu demis unilateral, pentru că eu vreau să-mi închei contractul atât timp cât mai există şansele care sunt. Sunt aproape nule, dar şanse matematice există. Invoc aceste şanse matematice pentru că aşa este în contractul meu. Dacă e să plec, facem ce scrie în contract. E normal ca şi în ţara noastră contractele să fie respectate", a spus Piţurcă la GspTV.

Piţurcă a dezvăluit că, în primul său mandat la naţională, federaţia avea probleme financiare mari, aşa că a renunţat la 300.000 de dolari din contract, prima pentru calificarea echipei la Euro-2000. "Am fost dat şi ca prostul afară şi am renunţat şi la bani. Dar acum, am venit după opt ani, am calificat echipa, am adus 10-12 milioane în visteria federaţiei, plus sponsorizări, vreo 18-20 de milioane, cred că merit şi eu dacă voi fi demis să se respecte clauzele contractuale", a afirmat Piţurcă, care are contract cu FRF până în 2010.

Victor Piţurcă a fost aspru criticat în urma înfrângerilor suferite de naţionala României în meciurile cu Serbia (scor 1-3) şi Austria (scor 1-2), în grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici