Piţurcă: Îmi menţin ideea de a înfiinţa o nouă echipă la Craiova

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, luni, că îşi menţine ideea de a înfiinţa o nouă echipă la Craiova, precizând că acest proiect se poate realiza în cazul în care formaţia Universitatea se va desfiinţa.

36 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Îmi menţin ideea de a înfiinţa o nouă echipă la Craiova

Piţurcă: Îmi menţin ideea de a înfiinţa o nouă echipă la Craiova (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Îmi menţin ideea de a înfiinţa o nouă echipă la Craiova. Vom vedea ce va fi în continuare. Îmi doresc ca echipa din Craiova să revină suporterilor. Nu ştiu dacă această echipă va trebui să crească neapărat cu mine, dar cu siguranţă că s-a discutat, iar acest proiect este realizabil, dacă echipa din acest moment se va desfiinţa. Se poate întâmpla şi acest lucru, se aude, se simte şi se vede", a spus Piţurcă.

Fostul antrenor al echipei craiovene a afirmat că nu va mai antrena până la sfârşitul acestui sezon.

"Deocamdată nu mai pot antrena în campionatul nostru decât Steaua sau Craiova. Până în vară nu voi mai antrena", a adăugat tehnicianul.

Victor Piţurcă a mai spus că partida dintre Universitatea Craiova şi Steaua nu va fi una prea interesantă:

"Nu cred că Duelul dintre Craiova şi Steaua va fi unul prea interesant. Tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova în ultimul timp îmi dă senzaţia că va fi vorbă multă înainte de meci. Deja s-a început. Nu văd Craiova să facă ceva. Uşor, uşor se dezintegrează, iar în timp se poate desfiinţa. E prea multă vorbă şi praf aruncat în ochii lumii".

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, se află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis, la începutul acestui an, de la echipă, în urma unor neînţelegeri financiare.

Piţurcă este de părere că formaţia Oţelul Galaţi are prima şansă la câştigarea titlului de campioană.

"În acest moment Oţelul este favorită la titlul de campioană. Vom vedea cum va începe returul, dar prima şansă o au gălăţenii. Cred că Steaua s-a întărit, în rest, echipele au rămas cam aceleaşi", a declarat tehnicianul.

Victor Piţurcă a mai spus că l-a sfătuit pe fostul jucător al Universităţii Craiova, bulgarul Iliev, să meargă la Steaua:

"Am avut o discuţie cu Iliev, vis-a-vis de Steaua şi de renumele acestui club. L-am sfătuit să meargă la Steaua. Depinde de el dacă va reuşi să se impună la echipa din Ghencea. Ca valoare, cu toţii ştim că este un jucător foarte bun, iar când va reveni şi din punct de vedere fizic va putea să se impună şi să joace. Este jucător de echipă naţională. De asemenea, dacă Găman şi Bărboianu îmi vor cere să-i sfătuiesc voi vorbi cu ei despre ce ar putea face în continuare. Nu se pune problema ca ei să meargă la Steaua".

Partida Universitatea Craiova - Steaua, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici