Piţurcă: Indiferent de rezultat, nu intră în discuţie demisia mea

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi, că, indiferent de rezultatul partidei cu Austria, din preliminariile grupei a 7-a de calificare la CM-2010, nu îşi va da demisia de la naţionala României şi îşi va respecta contractul până la final.

17 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Indiferent de rezultat, nu intră în discuţie demisia mea

Piţurcă: Indiferent de rezultat, nu intră în discuţie demisia mea

"Dacă se vorbeşte mai mult despre soarta mea, înseamnă că sunt un om foarte important. Indiferent de rezultat nu putem pune în discuţie demisia mea. Federaţia va decide. Vom vedea după ce se va termina acest meci, vom evalua situaţia şi rămâne de văzut. Eu îmi voi respecta contractul până la sfârşit. Ştim cu toţii că atunci când am calificat echipa naţională, am fost demis. De atunci, echipa naţională nu s-a mai calificat la niciun turneu final. Am reuşit o nouă calificare acum, iar echipa naţională este în situaţia de a rata această calificare", a declarat Piţurcă.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici