Piţurcă l-a avertizat pe Mirel Rădoi că va avea mari probleme la echipa naţională

Victor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, este de părere că Mirel Rădoi va întâmpina mari probleme la naţionala mare a României.

252 afișări
Imaginea articolului Piţurcă l-a avertizat pe Mirel Rădoi că va avea mari probleme la echipa naţională

Sursa: Hepta

Victor Piţurcă a vorbit la Digi Sport despre Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale. Antrenorul Universităţii Craiova este de părere că fostul său elev va avea o misiune foarte dificilă în fruntea primei reprezentative: „E o alegere foarte bună, mă bucur că un elev al meu a ajuns selecţioner la o vârstă atât de fragedă. Nu are o experienţă deosebită, am vorbit cu el că o să aibă mari probleme, nu ştie ce surprize îl aşteaptă. Dar a demonstrat la tineret că are inteligenţa ca să readucă naţionala în prim plan şi să se califice. Sper să aibă succes”.

„Eu, când eram la tineret, nu am colaborat bine cu nea Puiu Iordănescu chiar dacă lucrasem împreună, dar când e vorba de interesul echipei mari nu se mai pune problema", a mai spus Victor Piţurcă.

Primul meci al barajului pentru Euro 2020 dintre Islanda şi România se joacă la data de 26 martie, începând cu ora 21:45.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici