Piţurcă: L-am convocat pe Varga în locul lui Mutu

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că l-a convocat pe mijlocaşul Dacian Varga în locul lui Adrian Mutu, accidentat, el precizând că în partida de miercuri nu va evolua nici Cristian Chivu.

14 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: L-am convocat pe Varga în locul lui Mutu

Piţurcă: L-am convocat pe Varga în locul lui Mutu

"Avem iar probleme de lot, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut. Sunt jucători importanţi care sunt accidentaţi. Nici Chivu şi nici Mutu nu pot participa la această acţiune. Chivu şi-a revenit după o accidentare, nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Iar cu Mutu am discutat aseară, are o contractură musculară. Azi o să facă investigaţii mai amănunţite. Sper să fie numai o contractură. L-am chemat pe Dacian Varga în locul lui Mutu. El era în Bucureşti, venise cu nişte probleme personale aici pentru că echipa lui este acum în Antalya în cantonament. Mă gândisem şi la Curtean, dar el e plecat în cantonament", a spus selecţioenerul.

Piţurcă a explicat că renunţarea la Cristian Chivu nu are legătură cu faptul că soţia acestuia urmează să nască. "Nu a avut nicio importanţă faptul că trebuie să născă soţia lui Chivu. Era mai bine să-l las la echipa de club. El nu este încă refăcut complet", a adăugat Victor Piţurcă.

Citeşte şi:

Mutu: Aceasta este mentalitatea suporterului stelist, să înjure

Mutu nu se teme de revenirea pe stadionul Steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici