Piţurcă: Nu se pune problema să plec de la naţională

Antrenorul reprezentativei de fotbal a României, Victor Piţurcă, a declarat că nu se pune problema să plece de la echipa naţională, el dorind să meargă "până la capăt", informează TVR 1.

1 afișare
Imaginea articolului Piţurcă: Nu se pune problema să plec de la naţională

Piţurcă: Nu se pune problema să plec de la naţională

"Nici nu se pune problema să plec de la naţională. Am un contract ferm cu federaţia şi mai ales am lângă mine un grup extraordinar de băieţi cu care voi merge până la capăt", a spus Piţurcă.

După ce reprezentativa României a obţinut calificarea la Euro-2008, s-a vehiculat ideea că Victor Piţurcă ar putea renunţa la echipă, el primind oferta de a prelua naţionala Elveţiei.

Totuşi, oficialii FRF s-au arătat convinşi de faptul că Piţurcă îşi va prelungi contractul, care expiră după Campionatul European din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici