Piţurcă: Regret că l-am lăsat pe Mutu în America

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, că regretă că l-a lăsat pe atacantul Adrian Mutu să plece în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de soţia lui la naşterea fetiţei sale Maya, şi nu va mai face aceeaşi greşeală a doua oară.

18 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Regret că l-am lăsat pe Mutu în America

Piţurcă: Regret că l-am lăsat pe Mutu în America (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am lăsat, dar nu o să mai fac o asemenea greşeală. Regret că l-am lăsat. Dacă e supărat, o să-i treacă", a spus Victor Piţurcă.

Selecţionerul este încrezător că Adrian Mutu nu va fi nevoit să plătească 17 milioane de euro daune clubului Chelsea Londra. "Normal ar trebui să te afecteze. Nu cred că e posibil să rămână aşa. Mutu nu ar avea de unde să plătească. Din discuţiile avute cu oamenii care ştiu această problemă, e mai greu să rămână aşa. Dar Mutu nu poate decât să joace", Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă îşi doreşte să nu mai existe polemici în jurul echipei naţionale a României pentru a uşura drumul spre Cupa Mondială din 2010. "Acum două-trei săptămâni aveam discuţii cu Ionuţ Lupescu şi chiar îi spuneam că nu mai am acelaşi entuziasm de a o lua de la început. Echipa naţională are nevoie de linişte pentru a realiza a doua calificare consecutivă. Ar fi o performanţă pentru mine. Având experienţa acestui turneu european sper să ne ajute la turneul din Africa de Sud. Vreau să lăsăm în urmă aceste lucruri cu Mircea Sandu, Mutu... Atâta timp cât voi fi la echipa naţională va fi o atmosfera bună. Cine nu se va integrea, nu va veni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici