Piţurcă se teme că Ştefan Radu nu va fi titular la Lazio

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Radio Info Pro, că se teme că Ştefan Radu nu va prinde un post de titular la Lazio Roma, deşi are calităţile necesare pentru a se impune în echipa antrenată de Delio Rossi.

2 afișări
Imaginea articolului Piţurcă se teme că Ştefan Radu nu va fi titular la Lazio

Piţurcă se teme că Ştefan Radu nu va fi titular la Lazio

"Este un pas uriaş pentru Radu Ştefan să joace în campionatul italian, la o echipă de tradiţie. Acum foarte important este ca el să se impună şi să joace meci de meci. De aici vine teama pentru mine, pentru că s-ar putea să nu joace, cu toate că valoarea lui ar impune acest lucru. Este foarte important ca el să joace titular meci de meci, să se impună. Va creşte din toate punctele de vedere şi ne va fi foarte util la echipa naţională", a declarat selecţionerul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici