Piţurcă şi Mititelu au discutat până în zori la un restaurant din Craiova

Antrenorul Victor Piţurcă şi finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au discutat până în zori, în noaptea de miercuri spre joi, la un restaurant din Craiova.

22 afișări
Imaginea articolului Piţurcă şi Mititelu au discutat până în zori la un restaurant din Craiova

Piţurcă şi Mititelu au discutat până în zori la un restaurant din Craiova (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Piţurcă şi Mititelu au discutat detaliile unui eventual contract până în jurul orei 05.00, iar potrivit unor surse, înţelegerea dintre cele două părţi ar fi aproape parafată.

Fostul manager stelist şi finanţatorul Universităţii Craiova se vor mai întâlni o dată, astăzi, la prânz.

Victor Piţurcă a pregătit echipa Steaua în primele trei etape ale Ligii I, părăsind formaţia în urma unor neînţelegeri cu patronul Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici