Piţurcă spune că a fost exclus deoarece a cerut plata restanţelor financiare

Atacantul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, a declarat, marţi, că a fost exclus din lot pentru că a solicitat conducerii clubului să i se achite restanţele financiare şi nu exclude varianta despărţirii de gruparea gorjeană.

8 afișări
Imaginea articolului Piţurcă spune că a fost exclus deoarece a cerut plata restanţelor financiare

Piţurcă spune că a fost exclus deoarece a cerut plata restanţelor financiare (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi s-a spus că nu mă mai antrenez cu echipa, pentru că am fost exclus din lot. Nu mi s-a dat nici o explicaţie, probabil pentru că i-am spus domnului preşedinte despre primele pe care le mai avem de primit şi de salarii. Dacă aşa consideră cei de la club că nu mai trebuie să fie primit la antrenamente un jucător care îşi cere drepturile, asta e situaţia. Pentru mine a fost doar acest aspect al primelor şi salarilor. Nu pot spune exact cât, dar e vorba de primele de anul trecut de la două meciuri, iar salariul era doar cel de luna trecută şi acum trebuia să-l achite pe luna în curs, deci cam pe două luni. Nu ştiu exact cine mai e în această situaţie, eu ştiu doar de Simion că nu a fost primit la antrenamente. Rus şi Mândrean deja şi-au luat la revedere de la echipă", a declarat Piţurcă.

Atacantul spune că există posibilitatea să plece de la Pandurii Târgu Jiu ca jucător liber de contract: "Nu ştiu ce voi face, se pare că domnul preşedinte deja vrea să mă lase să plec liber de contract şi fără nici o pretenţie din partea clubului. Eu voi analiza situaţia şi mă gândesc că nu mai pot juca pentru altă echipă până la vară şi asta e cel mai grav pentru mine".

Fundaşul Alin Rus a declarat că este hotărât să se despartă de gruparea gorjeană. "E foarte adevărat că vreau să plec de la Pandurii, voi oferi mai multe detalii după ce vom perfecta ultimele acte şi se va rezilia contractul meu cu Pandurii. Deocamdată, pe contract nu este decât semnătura domnului Condescu, urmează ca să semnez şi eu. Sunt hotărât să plec de la Pandurii cât mai repede, iar de data asta plec definitiv şi irevocabil! O să vorbesc şi o să spun mai multe după ce o să semnez reziliarea contractului", a declarat Rus.

În aceeaşi situaţie cu Alin Rus se află şi Sergiu Mândrean, care a semnat deja rezilierea contractului, în timp ce Valentin Simion şi Alexandru Piţurcă mai poartă negocieri cu conducerea clubului în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici