Planul pentru Euro 2024: stadioane de milioane €, autostrăzi şi hoteluri noi!

Planul lui Mircea Sandu, şeful FRF, de a înscrie România în cursa pentru organizarea Europenelor de fotbal din 2024, se poate solda, dacă va fi încununat de succes, cu cel mai mare efort de modernizare a ţării noastre din ultimii 50 de ani! Pentru ca ideea să aibă şanse de reuşită, trebuie ca în coaliţie să intre ferm întreaga clasă politică, guvernul şi pătura oamenilor de afaceri.

56 afișări
Imaginea articolului Planul pentru Euro 2024: stadioane de milioane €, autostrăzi şi hoteluri noi!

Planul pentru Euro 2024: stadioane de milioane €, autostrăzi şi hoteluri noi! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Pe iniţiator, ideea nu-l va costa nimic, în schimb, ţara se va înhăma la un proiect fără precedent. Va fi nevoie de investiţii de zeci de miliarde de euro făcute într-un ritm foarte rapid şi de stoparea creşterilor salariale pentru bugetari în următorii ani, dar ar aduce un boom economic şi o infrastructură la nivel european.

ProSport , în colaborare cu Ziarul Financiar, a calculat ce înseamnă, în cifre şi fapte, această tentativă a României de a organiza Euro 2024 împreună cu Ungaria.

Citeşte mai multe despre planul despre Euro 2024 pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici