Planurile de viitor ale lui Neymar. Ce ar fi stabilit împreună cu David Beckham

Neymar îşi face planuri de retragere, iar în ultimii ani ai carierei vrea să evolueze în MLS, la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham. El este preşedintele meu, a spus brazilianul, care joacă în prezent la PSG.

177 afișări
Imaginea articolului Planurile de viitor ale lui Neymar. Ce ar fi stabilit împreună cu David Beckham

Planurile de viitor ale lui Neymar. Ce ar fi stabilit împreună cu David Beckham

Deocamdată, Neymar joacă pentru PSG, dar şansele să plece sunt mari. De câteva sezoane se vorbeşte de revenirea la Barcelona sau de o mutare surpriză, la Real Madrid. Brazilianul spune însă că vrea să joace la echipa lui Beckham în câţiva ani.

„I-am spus că într-o zi voi juca acolo. Am deja un contract cu David. În câţiva ani voi fi acolo. Vom fi împreună, este preşedintele meu. Fotbalul e în continuă creştere, iar SUA are şansa acum de a avea jucători acolo. Pot semna un document încă de acum, un contract prin care să joc la Miami în zece ani”, a spus Neymar, potrivit ESPN.

Neymar joacă la PSG din 2017. A fost transferat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, fiind subiectul celui mai scump transfer din istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici