Platini consideră excelentă ideea introducerii unui al cincilea arbitru

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a calificat drept "formidabil" experimentul realizat cu participarea a cinci arbitri la meciurile de juniori disputate sub egida UEFA.

23 afișări
Imaginea articolului Platini consideră excelentă ideea introducerii unui al cincilea arbitru

Platini consideră excelentă ideea introducerii unui al cincilea arbitru (Imagine: Mediafax/AFP)

"Arbitrajul nu s-a schimbat, tot centralul ia decizia finală. Dar există doi ochi în plus şi putem vedea mai bine, de exemplu, dacă mingea a intrat sau nu în poartă. Iar imaginea fotbalului se va îmbunătăţi, pentru că nu vor mai exista gesturi precum tragerile de tricou", a explicat Platini, într-un interviu acordat revistei France Football.

"Raportul pe care îl voi oferi celor de la FIFA, dacă aceştia mi-l vor solicita, va fi pozitiv. Este o evoluţie excepţională!", a concluzionat preşedintele UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici