Platini: România, printre favorite la Euro-2008

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, sâmbătă, că echipa naţională a României este, alături de reprezentativele Italiei, Germaniei şi Olandei, una dintre favoritele la câştigarea Campionatului European din Austria şi Elveţia.

11 afișări
Imaginea articolului Platini: România, printre favorite la Euro-2008

Platini: România, printre favorite la Euro-2008

Întrebat pe cine vede câştigatoarea Campionatului European, Platini a spus: "Sunt preşedintele a 53 de federaţii aşa că nu îmi cereţi un pronostic. Sunt multe echipe puternice, Italia, Germania, România, Olanda şi va fi o luptă dură. Dar, nu exclud nici surpriza, aşa cum au fost în trecut Danemarca şi Grecia. Pot spune un singur lucru: va fi un Campionat European de excepţie", a punctat Platini, într-un interviu publicat de cotidianul La Repubblica.

Michel Platini a evitat răspunsul când a fost întrebat cu cine va ţine în partida Italia - Franţa, ţinând cont că este francez şi a jucat mult timp la Juventus Torino: "Acest meci nu este problema mea. Este a lui Donadoni şi a lui Domenech. Eu sunt fericit că vom putea vedea un astfel de meci. Nu cred că acea grupă, din care mai fac parte România şi Olanda, este a morţii, ci este o grupă frumoasă".

Echipele României, Franţei, Italiei şi Olandei fac parte din grupa C la turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici