Pleacă Şumudică, Gaziantepspor se ridică. Goluri pentru Sorescu şi Drăguş

În ultimul meci al etapei a 29-a din Turcia, echipa din Gaziantep a trecut pe teren propriu, luni seară, de Beşiktaş Istanbul, scor 2-0, şi a sărit de pe locurile retrogradabile.

204 afișări
Imaginea articolului Pleacă Şumudică, Gaziantepspor se ridică. Goluri pentru Sorescu şi Drăguş

Maxim

La câteva zile după despărţirea de antrenorul român Marius Ninel Şumudică, formaţia de fotbal Gaziantepspor a obţinut o victorie mare cu Beşiktaş, locul 4 în prima ligă de fotbal din Turcia.

Gazdele s-au impus cu 2-0 prin golurile lui Deian Sorescu (minutul 9) şi Denis Drăguş (minutul 85). Toţi cei 4 români din lot au fost titulari (ceilalţi doi sunt portarul Florin Niţă şi mijlocaşul Alexandru Maxim).

Oaspeţii, care au ratat un penalty prin Cenk Tosun în minutul 89, ocupă locul 4, cu 46 de puncte, la 3 puncte în spatele celor de la Trabzonspor, aflaţi pe 3.

În schimb, Gaziantepspor a urcat pe locul 15, cu 31 de puncte, în condiţiile în care locurile 17-20 trimit direct în liga secundă. Între locurile 15 şi 17, distanţa este de numai un punct.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici